Επιτολή του Σείριου: Το θείο δώρο της Δημιουργίας που ενεργοποιεί τον άνθρωπο και όλο το περιβάλλον.

Του Σπυρίδων Κύρου

Η Επιτολή του Σείριου ( επιτολή είναι η εμφάνιση Ήλιου, η άλλου ουράνιου σώματος πάνω από τον ορίζοντα ) είναι ένα φυσικό συμπαντικό γεγονός που συμβαίνει μία φορά κάθε έτος στα τέλη Ιουλίου και σηματοδοτεί την αληθινή πρωτοχρονιά των Ελλήνων.

Ο Σείριος Α είναι ο κεντρικός Ήλιος του Σύμπαντός μας και με τους συνοδούς του Σείριο Β και Σείριο Γ, είναι στην ουσία η Μήτρα της Δημιουργίας του περιβάλλοντός μας και κάθε ενεργειακής Ζωής.

Οι πρόγονοί μας τιμούσαν το φαινόμενο της Επιτολής κάθε αρχή του έτους, διότι γνώριζαν πολύ καλά τα τεράστια ενεργειακά οφέλη για τον ίδιο τον Άνθρωπο και το περιβάλλον του.

Το τεράστιο φυσικό φαινόμενο της Επιτολής του Σείριου συμβαίνει, όταν ο Σείριος ευθυγραμμίζεται πλήρως με τον πλανήτη μας και ανατέλλει την ίδια στιγμή μαζί με τον Ήλιο του Ηλιακού μας συστήματος. 

Οι τεράστιες συχνότητες και οι ενεργειακές εκπομπές του ζωοδότη Σείριου διαπερνούν τον Ήλιο μας και κατευθύνονται στον πλανήτη μας, με αποτέλεσμα την ενεργειακή φόρτιση  για όλα τα έμβια όντα και ειδικά για τον  Άνθρωπο που ως ενεργειακό ον επιδράται ευεργετικά ολόκληρος ο οργανισμός του.

Την στιγμή της κορύφωσης του φαινομένου και για 10 δέκα λεπτά όλα τα ύδατα των θαλασσών και των ωκεανών από τις συχνότητες και τις ενεργειακές εκπομπές του Σείριου, από αλμυρά γίνονται υφάλμυρα και μπορούμε να πιούμε θαλασσινό νερό χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα. 

Το θείο θαύμα της δημιουργίας συνεχίζεται και μετά το χρονικό διάστημα των 10 δέκα λεπτών καθώς η αλατότητα του θαλασσινού νερού επανέρχεται στα φυσιολογικά της επίπεδα.

Ο κάθε Άνθρωπος οφείλει να βιώσει την Επιτολή του Σείριου και να νιώσει από κοντά το θαύμα της μείωσης της αλατότητας του θαλασσινού νερού και τις ευεργετικές συχνότητες του Σείριου.

Στις φωτογραφίες φαίνεται καθαρά η τεκμηρίωση της μείωσης της αλατότητας με ειδικό όργανο ( αγωγιμόμετρο ) που μετρά την αλατότητα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *